MERITXELL GENÉ & AINA TORRES

CENTRE CULTURAL ALBAREDA How do I get there?

Event closed

Description

La mirada violeta: Marçal i Roig

La cantautora Meritxell Gené i la poetessa Aina Torres teixeixen un espectacle sobre l’obra i la vida de Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig.

Coneixedores del seu llegat, Gené ha musicat poemes de Marçal, mentre que Torres ha publicat la biografia de Montserrat Roig, La memòria viva (Sembra Llibres, 2016). És un recital basat en cançons, poemes, textos, reflexions i objectes.

3 reviews

5.0 / 5
Sandra

Sensible, preciós i punyent.

18/03/2018 26/01/2018
Antoni Folguera

Un espectacle ben pensat, amb un plantejament adequat i molt ben interpretat. Es nota que hi ha un gran treball de documentació prèvia –textos escollits, la poètica de cadascuna, les idees de les escriptores, el to- que busseja en el món de Roig i Marçal i traspua la seva obra i la seva lluita. L‘Aina i la Meritxell saben transmetre de manera fluida i amb encert (hi ha química) la intenció i la personalitat d’ambdues escriptores amb recursos escènics senzills i eficaços: la maleta, la sal, la taula, la màquina d’escriure, els fragments de veus enregistrades, etc. I, evidentment, amb el recitat dels textos i la interpretació de les cançons. En definitiva, excel•lent. Llàstima que fos tan curt (60 minuts) perquè se’ns va passar volant i ens vam quedar amb ganes de més. Però ens van obsequiar amb un bis, cosa que és d’agrair. 100% recomanable i felicitats a l'Aina i la Meritxell per la seva feina.

18/03/2018 11/03/2018
Maite

Fantàstic. Aina Torres i Meritxell Gener ens van fer arribar els textos de Montserrat Roig i M Mercè Marçal amb tanta força i calidesa que ens van captivar al públic. Molt bon espectacle.

18/03/2018 14/03/2018
Load more

Location

CENTRE CULTURAL ALBAREDA
Carrer d'Albareda, 22, 08004
Barcelona, Barcelona