EVA DÉNIA I MERXE MARTÍNEZ

CASINET D’HOSTAFRANCS ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Merci Brassens

Tercera aproximació de la valenciana Eva Dénia al cançoner Georges Brassens, revisitat a través d’algunes de les seves composicions més belles.

Acompanyada de la violoncel·lista Merxe Martínez, la veu i la guitarra de Dénia insufla a les melodies de Brassens un gran lirisme, i totes dues mostren la seva eficàcia comunicativa en la senzillesa de directes quasi acústics.

3 opiniones

5.0 / 5
Isabel

Una veu preciosa, les cançons molt ben escollides i tan la guitarra com el chel.lo fan una melodia maravellosa.

19/02/2018 15/02/2018
Albert

Un concert excel·lent. Proper, emotiu, i amb sentit de l'humor. Una gran veu (Eva Dénia) i una gran contrabaixista (Merxe Martínez), sense menystenir la guitarra de la mateixa cantant. I un plaer escoltar les lletres del gran Brassesns, presentades amb gràcia i devoció per Eva Dénia, amb el seu fantàstic parlar de Gandia. I molt boniques les seves adaptacions de Pobre Martí i El paraigües. Un festival de senzillesa i qualitat literaria, musical i humana. Una gran nit.

18/02/2018 14/02/2018
ferran

Un gran concierto de canciones de Brassens, ya habiamos oido a Eva Denia en otras ocasiones y los arreglos a las canciones del maestro Brassens son muy bien logrados. Los acompañamientos musicales de Merxe Martinez son maravillosos. Una gran velada!!!!

18/02/2018 27/01/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

CASINET D’HOSTAFRANCS
Carrer del Rector Triadó, 53, 08014
Barcelona, Barcelona