MAGALÍ SARE

MAGALÍ SARE

Go to tickets
MAGALÍ SARE

MAGALÍ SARE

Harlem Jazz Club. Harlem Jazz Club, Carrer de la Comtessa de Sobradiel, Barcelona, Espanya. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Cançons d’amor i dimonis

Diumenge 3 de març /Harlem Jazz Club / 19.00h – 9/12€

Magalí Sare, acompanyada de Sebastià Gris i Laura Urteaga, ens presenta un conjunt de cançons pròpies del seu primer disc en solitari Cançons d'amor i dimonis guarnit amb altres cançons de diferents parts del món. Ho farà estrenant aquesta formació musical a través d'una guitarra elèctrica, percussió, violí i una veu politímbrica que ens farà viatjar cap a indrets inesperats, acompanyant-se ella mateixa també amb l'ukebass.

En aquest recull de cançons, ens farà recórrer l'angoixa, la decepció, la destrucció, però també l'amor i l'esperança. Hi trobarem una combinació de temes en català i anglès amb gran capacitat d'emocionar-nos.

Magalí Sare, a part del seu projecte personal, és la veu del disc Estómac de la Clara Peya, és la veu soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la tercera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day) i té dos duos de jazz amb en Sebastià Gris (duo guanyador del premi Juventudes Musicales de España) i el contrabaixista Manel Fortià. Es va graduar l'any 2017 al Conservatori del Liceu en l'especialitat de cant jazz, obtenint el Premi Extraordinari del Departament de Jazz al finalitzar els estudis.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 03/3/2019
Bru-tal!!!
Un autèntic plaer d'espectacle. Una qualitat musical dels 3 components posada al servei d'un viatge per diferents resgristres amb una sensiblitat, una força i un talent brillants. Gràcies per confiar Read more n una perla com aquesta!
Roser
03/6/2019
Verified commentAttended on 03/3/2019
Magalí t'emociona
Magalí Sare és una jove cantautora amb una veu molt càlida, uns temes de cançó molt emotius, amb diversos registres musicals, i amb una extraordinària connexió amb el públic. La posada en escena és s Read more nzilla i directa, cosa que facilita la proximitat (i encara més en Harlem Jazz Club) amb el públic.
Ramón
03/5/2019
Verified commentAttended on 03/3/2019
Molt bé
Tant el concert com la sala en general van encantar-me! No hi havia anat abans i va ser tot un descobriment. Segur que repetiré!!!
Natàlia
03/4/2019
Verified commentAttended on 03/3/2019
La tendresa personificada!
Extraordinari! ...un concert que ens mostra la part sensible de l'ésser huma.
Ramon
03/4/2019

Share it!

Brought to you by

Associació República de la Cultura

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more