GADDAFI NÚÑEZ al HARLEM JAZZ CLUB #Barnasants25

GADDAFI NÚÑEZ al HARLEM JAZZ CLUB #Barnasants25

Veure entrades
GADDAFI NÚÑEZ al HARLEM JAZZ CLUB #Barnasants25

GADDAFI NÚÑEZ al HARLEM JAZZ CLUB #Barnasants25

Harlem Jazz Club. Carrer de la Comtessa de Sobradiel, 8, 08002 Barcelona. Veure mapa


L'esdeveniment ha estat cancel·lat.

Aquest esdeveniment ha estat cancel·lat pel promotor pel següent motiu:

Seguint les recomanacions per adequar-se a les mesures preventives per evitar l'expansió del COVID19 es cancel·la el concert

Si vas comprar una entrada per a aquest esdeveniment, hem procedit a fer la devolució. A més t'hem enviat un email al correu electrònic que vas utilitzar per fer la compra amb tota la informació.

Descripció

Diumenge 29 de març, a les 19:00 h. Harlem Jazz Club (Barcelona). Preu: de 9€/ 12€

Cançó folklòrica llatinoamericana 

El cantautor peruà Gaddafi Núñez presenta el seu cinquè disc. Un treball gravat a quartet amb influència folklòrica llatinoamericana que ens mostra la seva maduresa com a compositor. Les cançons de Gaddafi Núñez, músic, compositor i productor instal·lat a Barcelona des del 2002 tenen un elegant traç poètic i van de la mà de valsos, huaynos, landós i festejos, tots ritmes populars de la seva terra natal. El concert inclourà un petit homenatge a la compositora peruana Chabuca Granda celebrant el centenari del seu naixement (1920-2020).

En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Compartir!

Organitzat per

Associació República de la Cultura

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació