YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

Veure entrades
YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

Centre Cultural Albareda. Carrer d'Albareda, 22, 08004 Barcelona. Veure mapa


L'esdeveniment ha estat cancel·lat.

Aquest esdeveniment ha estat cancel·lat pel promotor pel següent motiu:

Seguint les recomanacions per adequar-se a les mesures preventives per evitar l'expansió del COVID19 es cancel·la el concert

Si vas comprar una entrada per a aquest esdeveniment, hem procedit a fer la devolució. A més t'hem enviat un email al correu electrònic que vas utilitzar per fer la compra amb tota la informació.

Descripció

Dijous 2 d'abril, a les 19:45 h. Centre Cultural Albareda (Barcelona). Preu: de 9€/12€

Mi libertad

Trobadora cubana nascuda a Santa Clara que forma part del col·lectiu musical la Trovuntivitis. Les seves composicions traspuen son, guajira, bolero, habanera, tango, folklore llatinoamericà, bossa-nova i també una mica de rock i jazz. Acaba d'enregistrar el seu cinquè disc anomenat ""Mi libertad"", el primer amb una discogràfica cubana. Per aquesta edició del Barnasants comptarà amb Juan Pablo Balcazar (contrabaix), Dani Tejedor (percussió), Pau Domenech (clarinet i flauta), Joan Mar Sauqué (trompeta) i Alfred Artigas (guitarra) qui, a més, ha produït el disc que presenten.

Foto:  Lurdes R Basolí

"

En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Compartir!

Organitzat per

Associació República de la Cultura

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació