YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

Ver bilhetes
YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

YAIMA OROZCO al CC ALBAREDA - #Barnasants25

Centre Cultural Albareda. Carrer d'Albareda, 22, 08004 Barcelona. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Seguint les recomanacions per adequar-se a les mesures preventives per evitar l'expansió del COVID19 es cancel·la el concert

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

Dijous 2 d'abril, a les 19:45 h. Centre Cultural Albareda (Barcelona). Preu: de 9€/12€

Mi libertad

Trobadora cubana nascuda a Santa Clara que forma part del col·lectiu musical la Trovuntivitis. Les seves composicions traspuen son, guajira, bolero, habanera, tango, folklore llatinoamericà, bossa-nova i també una mica de rock i jazz. Acaba d'enregistrar el seu cinquè disc anomenat ""Mi libertad"", el primer amb una discogràfica cubana. Per aquesta edició del Barnasants comptarà amb Juan Pablo Balcazar (contrabaix), Dani Tejedor (percussió), Pau Domenech (clarinet i flauta), Joan Mar Sauqué (trompeta) i Alfred Artigas (guitarra) qui, a més, ha produït el disc que presenten.

Foto:  Lurdes R Basolí

"

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

Associació República de la Cultura

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações